Our network, your advantage

Our network, your advantage

neska organiseert het containervervoer tussen de grote zeehavens en het achterland. Dankzij een groot transportvolume kunnen we de vervoersstromen in hoge mate optimaliseren, terwijl we tegelijk flexibel blijven in onze dienstverlening.

Effectief containertransport

Vanuit ons Dispatch Center overzien we de parameters van elk transport, zoals aankomst in de zeehaven en bedrijfsprocessen bij onze klanten. In het neska Container Management Systeem koppelen we deze gegevens aan realtime data over modaliteiten en terminals. Zo bepalen we voor elk vervoer de effectiefste mogelijkheden: met eigen barge, trein en truck, via de aangewezen terminals en de beste routes.

Ervaren professionals

Binnen het team van neska werken mensen met achtergronden in gerelateerde vakgebieden. Uiteraard beschikken ze over logistieke kennis, maar ze kennen ook de dagelijkse praktijk bij onze klanten. U werkt samen met professionals die uw taal spreken. Ze adviseren over de mogelijkheden, volgen uw transporten en houden u op de hoogte van het verloop.

Duurzaam en innovatief

Duurzaamheid en effectiviteit gaan hand in hand. Door ons vak goed uit te voeren, minimaliseren we de CO2 uitstoot. We zetten moderne vervoersmiddelen in en gebruiken innovaties om de Carbon Footprint verder terug te brengen. Met bijvoorbeeld het neska Water Taxi Systeem voorkomen we onnodig vervoer van lege containers: Door een terminaloverschrijdende equipment planning systeem positioneren we uw equipment in de demand area.

neska intermodal netwerk

Met zes terminals langs de Rijn en verbindingen naar satelliet terminals vormen we het neska intermodal netwerk, dé specialist in het Benedenrijn-gebied en onderdeel van Häfen und Güterverkehr Köln.

www.neska.com