Nieuws

 

Woensdag 17 Oktober 2018

Vanwege de aanhoudende droogte dalen de waterstanden op de Rijn aanhoudend verder. Er wordt verwacht dat dit de komende weken zo doorgaat. Onze binnenschepen kunnen onze terminals alleen nog met extreem beperkte capaciteit aanlopen en het ziet er naar uit dat dit binnenkort alleen nog in Krefeld en Duisburg mogelijk is, omdat vanaf een pegelstand van 80 cm in Köln en een pegelstand van 40 cm in Düsseldorf, deze terminals niet meer aangedaan kunnen worden.


Hierdoor is verdere laadcapaciteit op de binnenschepen drastisch beperkt en stellen wij per direct alternatieve  ab sofort alternative Transportkapazitäten bereit.


Onze binnenschepen varen alleen nog tussen Antwerpen/Rotterdam en Duisburg/Krefeld.


Onze watertaxi verbindt Duisburg/Krefeld met Düsseldorf/Köln. We zullen ook truck-capaciteit als Shuttle op deze trajecten inzetten.


Onze treinverbindingen tussen Rotterdam en Köln/Düsseldorf v.v. blijven onveranderd 5 keer in de week.


Direct-trucks naar de zeehaven staan eveneens ter beschikking.


Wij zullen de bestmogelijke service leveren om er voor te zorgen dat uw lading betrouwbaar en efficiënt vervoerd wordt. Onze Customer Service Teams zullen u over de actuele status van uw boekingen informeren.


Wij vertrouwen op uw begrip dat wij in onder deze omstandigheden geen closings of laaddatum kunnen garanderen, noch dat wij voor eventuele extra kosten, zoals detention en demurrage verantwoordelijk gesteld kunnen worden.

Terug