Nieuws

 

Maandag 26 Februari 2018

Wij informeren u hierbij over de actuele afhandelingstijden in Rotterdam en Antwerpen. De situatie in Rotterdam is verder verslechterd en de wachttijden belopen inmiddels meer dan 110 uur. De wachttijden in Antwerpen bedragen momenteel tot 36 uur.

Dinsdag 13 Februari 2018

Wij informeren u hierbij over de actuele afhandelingstijden in Rotterdam en Antwerpen. De situatie is helaas verder verslechterd met wachttijden voor onze schepen die oplopen tot 90 uur.

Dinsdag 17 Oktober 2017

De afgelopen jaren hebben een verandering in de laagwaterperioden laten zien. Laagwaterperioden komen vaker voor en duren langer. In combinatie met de aanpassingen van onze vloot aan het volume, de extra inhuur tijdens laagwaterperiodes, en de daaruit voorkomende kostenstijgingen, heeft dit bij ons tot het besluit geleid onze laagwatertoeslag bij te werken, om u ook toekomstig betrouwbare bargetransporten te kunnen aanbieden.

Maandag 16 Oktober 2017

Hierbij delen wij u mede dat onze firmanaam per direct is gewijzigd in neska Container Line B.V.

Maandag 3 Juli 2017

In de laatste maanden heeft zich de situatie met betrekking op de afwikkeling voor de container binnenscheepvaart in de Antwerpse en Rotterdamse haven sterk verslechterd.