Kom op de koffie en ontdek wat onze persoonlijke dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen

Wij willen ons graag persoonlijk aan u voorstellen,
en met u van gedachten wisselen over logistieke concepten.

 

Bel 088 8760 220 of mail naar info@neska-containerline.nl

Wat ons betreft bent u always on time

Groen, Groener, Groenst

 

neska vermindert de CO2 uitstoot

We analyseren en verbeteren continue het logistieke proces vanuit milieu perspectief en hebben een zeer vooruitstrevend IT-systeem die verladers helpt de uitstoot van schadelijke stoffen terug te brengen. Met onze kennis en logistieke concepten kunnen we samen de Co2 uitstoot terug dringen.

 

Vervoer over water en spoor is minder belastend voor het milieu

 

Met slimme concepten zorgen we ervoor dat we het aandeel containers dat over de weg vervoerd wordt sterk reduceren door optimale verbindingen per water en/of spoor.

 

Onze lichters vervoeren ladingen die gelijk staat aan 200 tot 300 vrachtauto’s die containers vervoeren. Onze treinen rijden een lading die gelijk staan aan 50 tot 60 vrachtauto’s die containers vervoeren.

 

 

Digitaal en verantwoord werken

 

Binnen neska streven we een paperless en duurzame werkplek na. Zo wordt het grootste deel van onze processen online uitgevoerd en gaan we bewust om met energieverbuik.

Met ons strak georganiseerd en planbare netwerk heeft u meer inzicht en grip op uw planning

Planbare dienstverlening

Klanten

Uw wens staat altijd centraal en vormt het uitgangspunt van onze motivatie.

Transparant

We creëren een duidelijke en transparante keten door continu informatie uit te wisselen met alle betrokken partijen.

Track & Trace

Er is informatie beschikbaar over alle schakels in de keten via een pullconcept.

Slim vervoer

neska staat voor de meest gunstige manier van vervoeren door de mix van barge, trein & truck. Hierbij staat het reduceren van de kosten en CO2 uitstoot voorop.

Realistische planning

Alle transporten worden ingepland waarbij altijd rekening wordt gehouden met de parameters beschikbaarheid <==> Closing.

Continue verbetering

We meten continue op KPI’s, cijfers en eventuele afwijkingen zodat onze processen en dienstverlening steeds beter wordt.

neska Container Line steunt diverse goede doelen

Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden wij het als onderneming belangrijk om iets te doen voor onze maatschappij waar we met z’n allen in werken en leven. Door middel van gezamenlijke projecten motiveren wij onze medewerkers tot vrijwillige sociale betrokkenheid.

 

Hierbij gaat onze voorkeur uit naar projecten uit de regio. Dit loopt uiteen van het opknappen van speelplaatsen tot sponsoring sportclubs tot financiële steun voor goede doelen. Wij kiezen gezamenlijk ons volgende project uit dan is het draagvlak en de betrokkenheid het grootst.

Maandag 26 Februari 2018

Actuele congestie-situatie in Rotterdam en Antwerpen

Wij informeren u hierbij over de actuele afhandelingstijden in Rotterdam en Antwerpen. De situatie in Rotterdam is verder verslechterd en de wachttijden belopen inmiddels meer dan 110 uur. De wachttijden in Antwerpen bedragen momenteel tot 36 uur.Dinsdag 17 Oktober 2017

Gewijzigde laagwatertoeslag per 1 januari 2018

De afgelopen jaren hebben een verandering in de laagwaterperioden laten zien. Laagwaterperioden komen vaker voor en duren langer. In combinatie met de aanpassingen van onze vloot aan het volume, de extra inhuur tijdens laagwaterperiodes, en de daaruit voorkomende kostenstijgingen, heeft dit bij ons tot het besluit geleid onze laagwatertoeslag bij te werken, om u ook toekomstig betrouwbare bargetransporten te kunnen aanbieden.

Dinsdag 13 Februari 2018

Actuele congestie-situatie in Rotterdam en Antwerpen

Wij informeren u hierbij over de actuele afhandelingstijden in Rotterdam en Antwerpen. De situatie is helaas verder verslechterd met wachttijden voor onze schepen die oplopen tot 90 uur.Maandag 16 Oktober 2017

Naamswijziging Alcotrans Container Line B.V.

Hierbij delen wij u mede dat onze firmanaam per direct is gewijzigd in neska Container Line B.V.